Anyż gwiaździsty
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Opis
Anyż gwieździsty świetnie sprawdza się do aromatyzacji kompotów, pierników, ciast i wielu innych!
Przeznaczenie:
Anyżem aromatyzuje się kompoty, pierniki, ciasta, cukierki, potrawy z ryżu. Dodawany jest również do ponczów, syropów oraz likierów.
Opis:
Anyż można stosować do gotowanych jarzyn np. czerwonej kapusty, marchwi, szpinaku, buraków. Nawet małe ilości anyżu mogą świetnie urozmaicić smak potraw z dziczyzny i sosów mięsnych.
Kraj pochodzenia:
Wietnam
Sprawdź też inne nasze produkty!
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
NA TERENIE ZAKŁADU UŻYWANE SĄ ORZECHY, SEZAM, SOJA, GORCZYCA, SELER ORAZ ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN
Opinie o produkcie (0)
